TURNIR PRIJATELJA / TOUR OF FRIENDS

Košarkaški klub Vučići će početkom lipnja biti organizator međunarodnog košarkaškog turnira u dvije uzrasne kategorije. U kategoriji dječaka do 11 godina sudjelovat će nadarene selekcije: KK Petrol Olimpija (SLO), KK Janče (SLO), KK Zadar, KK Cedevita, KK Zagreb i KK Vučići, dok će u kategoriji dječaka do 13 godina sudjelovati nadareni mladi košarkaši iz KK Petrol Olimpija (SLO), KK Janče (SLO), KK Zadar, KK Cedevita, KK Cibona i KK Vučići. Ukupno će sudjelovati oko 170 dječaka iz ponajboljih klubova Hrvatske i Slovenije, a očekuje se ukupna posjeta od oko 600 roditelja, braće, sestara, bliže rodbine i prijatelja sudionika turnira.

KOŠARKAŠKA AKADEMIJA ZA DJECU OD 6 GODINA I STARIJE / NAGRADNE IGRE ZA POSJETITELJE

Turnir će se održati u sportskoj dvorani Prirodoslovne škole Vladimira Preloga u Zagrebu u subotu 02.06.2018. Osim 18 utakmica, turnir će pratiti niz drugih zabavnih događanja za sve sudionike i posjetitelje turnira. Biti će nagradnih igara za djecu i roditelje u savladavanju košarkaških zadataka, besplatna košarkaška akademija na otvorenom za košarkaše početnike ili djecu koja još nisu počela trenirati košarku, obilje dobre glazbe DJ-a turnira te dobre hrane i pića.

MEDALJE I POKALI ZA NAJUSPJEŠNIJE

Prve tri ekipe u svakoj od uzrasnih kategorija dobiti će pokale, članovi tih ekipa medalje a najbolji pojedinci zaslužene trofeje i nagrade.

VIDLJIVOST DOGAĐANJA U MEDIJIMA

Cijelo događanje će se pratiti na službenim web, facebook i instagram stranicama kluba, kao i na drugim web portalima te na drugim elektronskim medijima i tisku.